webáruház készítés otthon

webáruházEhhez szükséged lesz egy helységre amire kötni kell biztosítást és nem árt ha a raktárad egy olyan helyen van ahol van állandó őrség is. A raktárban kell majd 1-2 ember aki kezeli a készleteket és csomagolja majd a megrendeléseket. Természetesen a raktár lehet a te házad vagy lakásod egyik szobája is, így csökkenthető a költség.
Munkaerő (HR) : Akkor is lesz ilyen költséged, ha egymagad menedzseled majd a webáruházad. Abban az eseben ha több kollégád lesz, akkor számolnod kell minden egyes kolléga bejelentésének költségeivel. A TB járuléktól a különböző járulékokig ha mindent összeszámolunk, akkor 2-3 embernél már nagyon magasak tudnak lenni. Egy sikeres webáruház esetében ahol 4 ember dolgozik, ez elérheti a havi 1.000.000 Ft feletti bruttó költséget is.
De a webáruház készítés otthon nem fog menni.
Futárszolgálat : A csomagok kézbesítésére találnod kell majd szállító partnert. Ezek a futárszolgálatok a feladott csomagok számától függően adnak árajánlatot. Napi 15-20 csomagnál már elég jó árajánlatot kapsz majd. A szállítási díjak 600-1.200 Ft között alakulnak majd. Érdemes megversenyeztetni az összes futárcéget, hogy a legjobb ár/érték arányú szolgáltatást kapjuk.

Categories: Egyéb

Vélemény, hozzászólás?